Instagram web direct messages komt in 2020


Instagram direct messages

Het was al erg lang mogelijk om via Instagram op je mobiel een direct message naar iemand te sturen. Echter was dit niet mogelijk om via de webpagina te doen. Hierdoor werd je gedwongen om Instagram op je mobiel te gaan gebruiken, wanneer je een berichtje naar iemand wilde sturen. Benieuwd wanneer direct messages naar de desktop komen? Houd dan de website in de gaten.

Wanneer komt Instagram web direct messages

Helaas, kunnen wij nog geen specifieke datum koppelen aan wanneer Instagram het mogelijk maakt om via de web-versie een direct message te sturen en te ontvangen. Wel kunnen wij het je bijna garanderen dat dit in 2020 gaat komen. Momenteel is Instagram namelijk al bezig met het testen van Instagram DM op de desktop. Wanneer het online komt, zal dit voor veel mensen en bedrijven een opluchting gaan worden. Het heeft namelijk al veelte lang geduurd tot deze mogelijkheid er komt.

Makkelijker voor bedrijven

Voor bedrijven gaat dit ook een aantrekkelijk toevoeging worden. Het is natuurlijk makkelijker om via de desktop op Instagram web alles te gaan regelen, inclusief direct messages. Dit ook omdat het adverteren op Instagram ook via de desktop gaat. Instagram voor bedrijven gaat dus makkelijker worden wanneer deze update in Nederland beschikbaar is. Wat dus waarschijnlijk in 2020 gaat gebeuren! Wij van Heerlijkondernemen kunnen al niet meer wachten.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen wat betreft Instagram? Houd dan Heerlijkondernemen in de gaten. Wij geven diverse tips & tricks en informatie over Instagram om als bedrijf succesvol te worden met Instagram. Zo delen wij onder andere wanneer de beste tijd om te posten op instagram 2020 is, maar ook diverse belangrijke berichten mbt. ondernemers en bedrijven.

Previous Beste tijd om te posten op Instagram 2020
Next Het nieuwe btw-nummer